Gemeente Altena komt met digitale Sociale Kaart

21 mei 2023, 11:51


Regio Info

ALTENA – Zoekt u een organisatie op het gebied van zorg en welzijn, gezondheid, wonen, vervoer, geldzaken, onderwijs of vrije tijd?

U vindt ze vanaf nu eenvoudig via de digitale Sociale Kaart. Het aanbod op de Sociale Kaart is vrij beschikbaar voor iedere inwoner van gemeente Altena. Het gaat om producten en diensten waarbij geen doorverwijzing nodig is en waarvoor u zelf gemakkelijk op zoek kunt naar passend aanbod. Vrijwel zonder wachttijden en doorverwijzingen. De website is gebruiksvriendelijk. Onder andere dankzij een slim zoeksysteem krijgt de bezoeker van de website de verschillende mogelijkheden te zien. Op een passende en makkelijke manier.

De Sociale Kaart is te vinden via: https://altena.socialekaartnederland.nl/ of via de website van gemeente Altena.