Altena Tourtocht voor oldtimers editie 28 op 1 juli

21 mei 2023, 12:27


Regio Info

ALMKERK – Op zaterdag 1 juli wordt de 28e Altena Toertocht gereden. Een mooie dag om prachtige oldtimers te bekijken bij het start en eindpunt in Almkerk of ergens langs de route.

De Altena Toertocht is al jaren een begrip voor echte oldtimerliefhebbers in Altena. Stichting Altena Course organiseert deze oldtimer toertocht. De 28e editie van dit mooie automotive evenement zal weer garant staan voor vele prachtige oldtimers met als start en eindpunt ’t Verlaat in Almkerk. Vanaf 09.00 uur stellen de oldtimers op waarna de start van de toertocht om 11.30 uur is. Er is dus vooraf uitgebreid de tijd om de auto’s te bekijken. Men verwacht vanaf 16.00 uur weer terug te zijn in Almkerk.

De exacte route wordt op de dag zelf bekend voor de rijders. Kijk voor alle informatie op de website www.altenatoertocht.nl. Aanmelden om zelf mee te rijden met een oldtimer is tot op de dag zelf mogelijk.