Aanmelden voor de Altena Regatta 2023

21 mei 2023, 12:22


Regio Info

ALTENA – Bent u een roeier op zoek naar een avontuur op het water? Dan is de Altena Regatta iets voor u.

Doe mee aan de wedstrijd en laat uw roeikunsten zien. Ga samen met een team voor de prijzen. De Altena Regatta biedt een unieke ervaring waar roeiers van alle niveaus kunnen genieten van de prachtige omgeving van de gemeente Altena. Of u nu een ervaren roeier bent of pas begint, dit evenement is er voor iedereen uit alle kernen.

Aanmelden kan via de website https://altenaregatta.nl/aanmelden/. De aanmelding is eenvoudig en gemakkelijk. Bezoek de website en vul het formulier in om uzelf of uw team in te schrijven. De Altena Regatta zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 1 juli op het Wijksestrand in Wijk en Aalburg.