Feestweek Wilhelmina’26 bijna uitverkocht

8 mei 2023, 22:49


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Van dinsdag 16 tot en met zaterdag 20 mei organiseert voetbalvereniging Wilhelmina’26 uit Wijk en Aalburg de jaarlijkse feestweek.

Traditioneel wordt er op dinsdag begonnen met een darttoernooi, dit jaar in koppel-vorm. Supporters en eventuele ‘voorproevers’ zijn ook van harte welkom. Inschrijven kan nog via de website. Op woensdag, tijdens de Hollandse Avond, komen o.a. Jannes en John de Bever optreden. Deze avond was binnen een recordtempo uitverkocht.

Tijdens Hemelvaartsdag wordt er ’s middags gevoetbald tijdens het Veteranentoernooi. Aansluitend gaat het tentdak eraf tijdens De Dolle Donderdag. De voorlaatste dag begint met het Vriendentoernooi. ’s Avonds gaat het er een tandje pittiger en harder aan toe tijdens The Friday. Op zaterdagmorgen is het een aanrader om te komen snuffelen bij de Bloemenmarkt. ’s avonds wordt de feestweek afgesloten met de Foute Party. Het complete programma en tickets zijn te vinden op: www.feestweekwilhelmina26.nl.