Jaarmarkt in Wijk en Aalburg op zaterdag 17 juni

6 mei 2023, 21:19


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Winkeliersvereniging Hart van Aalburg organiseert op zaterdag 17 juni de traditionele jaarmarkt in Wijk en Aalburg.

De voorbereidingen voor deze 39e editie zijn inmiddels in volle gang. Op zaterdag 17 juni zullen de activiteiten in en om het winkelcentrum aan De Markt en De Galerij losbarsten. Als vanouds is er weer de mommelmarkt met afgelopen jaar 73 kramen en 30 meter aan grondplaatsen, waar veel mensen op af komen. Op de warenmarkt met ruim 100 deelnemende marktkooplui, bedrijven, stichtingen en diverse andere met ruim 80 kramen en 215 meter aan grondplaatsen, kunt u van alles vinden voor onder andere een leuk cadeau. Het marktplein wordt gedeeltelijk omgebouwd tot horecaplein met een bar, zitjes en statafels. Op het podium vinden presentaties, optredens en modeshows plaats.

De jaarmarkt zal plaatsvinden van 10.00 tot 17.00 uur. Volg de website www.jaarmarktwijkenaalburg.nl voor het volledige programma voor de jaarmarkt.