Voorjaarsmarkt op 6 mei 2023 in Almkerk

3 mei 2023, 08:56


Regio Info

ALMKERK – Op zaterdag 6 mei wordt een gezellige voorjaarsmarkt gehouden. De eerste keer werd deze voorjaarsmarkt georganiseerd in de Broeksestraat in Babyloniënbroek.

Tijdens deze twee editie op 6 mei wordt voor één keer uitgeweken naar camping Oldershof aan de Midgraaf in Almkerk. De reden hiervoor is om deze camping een te promoten. Volgens de organisatie weten veel mensen niet wie de eigenaren zijn van deze camping. Er is volop ruimte voor de marktkramen er is een terras voor een hapje en een drankje.

Er staan kramen van meer dan twintig lokale ondernemers die allerlei producten aanbieden, zoals gebruiksvoorwerpen, chocolade, tweedehands spullen, kaarten en sieraden. Daarnaast is er een terras en zijn er broodjes hamburger, frikandel of kroket. Camping Oldershof is camping voor campeerders die van rust houden. Het adres is Midgraaf 21 in Almkerk.