Nieuw ondernemingsplan voor Maaswaarden ouderenzorg

27 april 2023, 06:18


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG – Maaswaarden ouderenzorg heeft haar nieuwe ondernemingsplan gepresenteerd. Het bevat ambitieuze doelen, waarmee de organisatie haar positie in de regio wil versterken.

In ‘Samen op weg naar 2027’ staan levensgeluk, leren, ontwikkelen en vernieuwen, bestaansrecht en groei en Leiderschap centraal. Door bewoners en cliënten persoonlijke aandacht te geven zullen er persoonlijke gesprekken ontstaan en worden gevoelens beter begrepen, aldus Maaswaarden. Ook moet sociale interactie, autonomie, en een veilige en comfortabele omgeving, ten goede komen aan het levensgeluk.

Kunnen groeien en een zelfstandig werkende organisatie blijven zijn voor Maaswaarden de komende jaren de uitdaging. Naast het creëren van een brede financiële basis is het groeiplan daarom gericht op uitbreiding van het zorgaanbod om zo de positie in de regio te versterken.