Werkendammer Ganpat Berrevoets zoekt supporters voor LEGO ontwerp

22 april 2023, 10:24


Regio Info

WERKENDAM – Werkendammer Ganpat Berrevoets is een enorme LEGO en Asterix en Obelix fan. Hij heeft nu een LEGO ontwerp gemaakt waarvoor hij supporters zoekt.

Ter promotie van de nieuwe film ‘Asterix en Obelix in Het Middenrijk’ heeft Berrevoets zelf een LEGO bouwwerk ontworpen en gemaakt wat de setting van Asterix en Obelix in beeld brengt. Als het ontwerp 10.000 supporters krijgt, dan wordt het via een LEGO review fase mogelijk een echte LEGO set voor in de winkelschappen. Momenteel heeft het ontwerp van Ganpat al ruim 8.800 supporters.

Via de website van LEGO ideas kunt u het ontwerp van Ganpat Berrevoets supporten en hem helpen om de 10.000 stemmen te behalen. U kunt stemmen via de support knop op https://ideas.lego.com/s/p:bd4eb028ff3b4d6a87cb750c3b2c48c0.