Neem deel aan de workshop visagie voor jongeren

22 april 2023, 09:48


Regio Info

ALTENA – Tijdens de workshop ‘Van basic naar glam, workshop Visagie’ ervaar je dat jezelf professioneel opmaken niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Je leert de juiste technieken en krijgt advies welke kleuren en producten je het beste kunt gebruiken. Je leert in een handomdraai om van een basislook helemaal glamorous de deur uit te gaan. Alle stappen worden uitgelegd en voorgedaan en daarna ga je onder begeleiding zelf aan de slag. Alle onderdelen van de visagie komen aan bod: concealer, foundation, oogschaduw, eyeliner, shapen/highlighten en lippen.

Deze workshop betreft een gratis workshop gegeven door creatieve professionals uit Altena voor de jeugd van Altena van 12 tot 18 jaar. Meld je direct aan voor deze workshop op 3 mei aan via https://jongerenwerk-altena.eventbrite.nl/. De locatie is MFA De Dussenaar en de workshop start om 19.00 uur.