Zeilclub Kurenpolder uit Hank heeft weer plek voor kinderen

20 april 2023, 20:48


Sport Nieuws

HANK – De lente lijkt nu echt goed door te breken en bij Zeilclub Kurenpolder uit Hank is het zeilen weer begonnen. Men leert kinderen zelfstandig zeilen. Van jonge zeilers tot wedstrijdzeilers.

Naast de Biesbosch aan de A27 bij Hank ligt Zeilclub Kurenpolder. Daar is men al vanaf 1974 bezig kinderen te leren zeilen. Het is onwijs leuk om te doen en ze leren er zelfstandig een zeilboot te besturen wat goed is voor hun zelfvertrouwen. Men zoekt weer nieuwe deelnemers voor de voorjaarscursus. Op de veilige besloten plas de Kurenpolder leren kinderen tijdens een aantal zondagen in mei en juni zelfstandig een Optimist zeilen. De CWO-trainingen starten 21 mei en iedereen met zwemdiploma kan meedoen.

Op 21 mei starten de trainingen voor zowel beginners als gevorderden. Op de website is alle informatie, contact- en inschrijfmogelijkheden te vinden: www.zck.nl.