Heb je een idee voor je wijk of buurt? Ga naar aandeslag.gemeentealtena.nl

18 april 2023, 17:53


Lokaal Nieuws

ALTENA – Inwoners van gemeente Altena kunnen vanaf nu hun idee insturen via de website https://aandeslag.gemeentealtena.nl/. Dat kan een idee zijn voor de verbetering van de buurt. Of een idee waar je de leerlingen van de dorpsschool blij mee maakt.

Misschien helpt jouw idee een sportvereniging? Kortom een idee om iets te verbeteren, te veranderen of gewoon mooier te maken! Een beter Altena dus! Op de website staan verschillende voorbeelden van eerder ingestuurde ideeën. Door zoveel mogelijk stemmen op te halen vergroot je de kans dat jouw idee wordt uitgevoerd. De gemeente beoordeelt uiteindelijk het idee, samen met de inwoners. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Altena.

Wethouder Wendy van Ooijen: “Gemeente Altena ondersteunt ideeën vanuit de samenleving. We willen het de inwoners daarbij zo makkelijk en leuk mogelijk maken. Aan de slag is hiervoor een handig hulpmiddel. We hopen dat de inwoners net zo enthousiast zijn als wij en er veel gebruik van gaan maken. Samen maken we Altena nog mooier!”