ZVDO’74 behoudt derde positie

17 april 2023, 20:56


Sport Nieuws

ANDEL – Afgelopen zaterdag hebben de heren van ZVDO’74 uit Altena tegen Nuenen gespeeld in Eindhoven. De eerste keer deze competitie dat ze elkaar troffen.

Het eerste doelpunt was voor Nuenen. Arie Stuij en Emiel Goedel antwoordden hierop en het was 1-2. De tweede periode ging het scorend vermogen bij beide ploegen niet veel omhoog en het bleef spannend. Met 3-4 ging de tweede helft in. Weer scoorde Nuenen als eerst. De gasten werden scherper en brachten de stand naar 5-8.

De laatste periode scoorde Jeroen Robertus de 6-10 en Jan-Willem Vaneker gooide de wedstrijd op slot naar 6-11. ZVDO’74 staat nu gelijk met De Schelde die tweede staat. Een mooie slotfase ligt voor de boeg. Op zaterdag 22 april zal ZVDO’74 thuis tegen de nummer een Nayade Classic spelen in AquaAltena om 20.45 uur.