Leerlingen vmbo Schans maken kennis met De Klerk Waterbouw en staalconstructie

16 april 2023, 12:09


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Op uitnodiging van De Klerk Werkendam brachten tweedejaarsleerlingen van vmbo Schans, die gekozen hebben voor het profiel Dienstverlening en Producten, een bezoek aan de werkplaats in Woudrichem.

De leerlingen kregen tijdens de Open dag van De Klerk een rondleiding, zagen verschillende demonstraties zoals lassen, staal snijden en werken met een kraan. Ook konden de leerlingen deelnemen aan verschillende workshops. Voor zowel de jongens als meiden van Schans een leuke en leerzame ochtend.

Bij Schans wordt er in leerjaar 3 en 4 wekelijks een dag(deel) stage gelopen en sommige leerlingen legden daarvoor, tijdens het bezoek aan de werkplaats in Woudrichem, al de eerste contacten.