Zaden-uitdeelactie van de Agrarische Natuurvereniging

12 april 2023, 19:45


Regio Info

ALTENA – Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch maakt ook dit jaar graag weer veel inwoners van Altena blij met gratis bloemenzaad.

Het mengsel (85% inheemse soorten) bloeit lang en is geliefd bij diverse insecten die hard nodig zijn voor de natuur en de landbouw. Bijvoorbeeld buurtverenigingen en VVE’s kunnen zich ook aanmelden wanneer zij een geschikte locatie in hun buurt hebben om ‘grijs groener te maken’ en insecten te voeden. Mail dan met info@anv-altenabiesbosch.nl. 

Dit jaar gaat de gemeente Altena ook bloemenranden inzaaien bij begraafplaatsen in Wijk en Aalburg en Babyloniënbroek. Het gratis bloemenzaad kunt u afhalen op donderdag 20 april tussen 19.00 en 20.00 uur. Op de volgende locaties: Fam. Straver aan de Hillsestraat 2 te Babyloniënbroek, Fam. Tolenaars aan de Rijksweg 2b te Nieuwendijk, Fam. Burghout aan het Hoekje 8 te Almkerk en bij Fam. Jagtenberg aan het Kooikamp 10 te Sleeuwijk.