Bezoek het inloopspreekuur vrijwilligerswerk

8 april 2023, 20:26


Regio Info

WOUDRICHEM – Vrijwilligers zijn de motor van een gezonde samenleving. Samen zorgen zij voor leefbaarheid en plezier. Het helpen van anderen, elkaar, geeft een onbetaalbare voldoening.

Wilt u ook het verschil maken en een zinvolle tijdsbesteding vinden? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk. Het Servicepunt Vrijwilligers kan u daarbij helpen! Zij zijn namelijk dé matchmaker op het gebied van vrijwilligerswerk in de gemeente Altena. Men helpt mensen gratis en vrijblijvend bij het vinden van passend vrijwilligerswerk en bieden organisaties de mogelijkheid om gratis vacatures te plaatsen op de online vacaturebank.

Vanaf 12 mei is er iedere donderdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur een inloopspreekuur in Bibliotheek CultuurPuntAltena te Woudrichem. Er is ruimte om actuele vrijwilligersvacatures in te zien of in gesprek te ontdekken wat zou kunnen passen.