Beatrixziekenhuis organiseert informatieavond slaapapneu

8 april 2023, 20:27


Regio Info

GORINCHEM – Het Beatrixziekenhuis organiseert in samenwerking met de Apneuvereniging een informatieavond over slaapapneu.

De bijeenkomst is op dinsdagavond 18 april en wordt verzorgd door KNO-arts Jurrien Embrechts en longarts Annemiek Braam, beide werkzaam in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. Tijdens de bijeenkomst vertellen de artsen alles over slaapapneu. Zij gaan dieper in op wat slaapapneu is, mogelijke behandelmethoden en wat patiënten zelf kunnen doen.

De Inloop is vanaf 18.45 uur in het Grand Café van Verpleeghuis Het Gasthuis. De lezing begint om 19.30 uur en duurt tot 21.15 uur. Opgeven kan via osas@rivas.nl. Vermeld uw naam en geef aan met hoeveel personen u komt. De informatieavond is gratis.