Familie van leerlingen vmbo Schans volgen workshops op school

6 april 2023, 06:44


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Passend bij de slogan ‘Kom verder’ van vmbo Schans, mocht op woensdag 5 april iedere leerling een gast mee naar school nemen.

De leerlingen en hun gasten volgden een workshop naar keuze, zoals podcast, culinair, fotografie, drama, De Nieuwe Vermeer of sport. Voor de gasten een uniek kijkje achter de schermen van vmbo Schans in Sleeuwijk. Het Schansteam kijkt terug op een hele leuke dag, want; enthousiaste oma’s aan het bakken in de grootkeuken, vaders die hun fotografie skills lieten zien, sportende moeders en veel creatieve talenten bij het maken van de Nieuwe Vermeer.

Deze dag vond plaats in de Betekenisweek die Stichting CVO-AV ieder jaar organiseert. Tijdens deze week besteedt iedere school van de Stichting extra aandacht aan de onderwijskundige en christelijke identiteit.