Paaspraise op Eerste Paasdag

5 april 2023, 11:11


Regio Info

GIESSEN – Eerste Paasdag ’s avonds goed afsluiten kan deze keer op de Paaspraise in Sporthal de Jager in Giessen. 

Drie regiobands uit Altena zullen in een afwisselend programma tussen 19.30 en 22.30 uur muziek spelen. Soms om naar te luisteren maar zeker ook om lekker mee te zingen. Remco de Zwart zal als presentator en spreker een motiverende Touch geven aan de avond. Op het podium zullen de regiobands: Brand New, One Desire en Stronghold Worship zorgen voor de muziek. Natuurlijk wordt voor een kop koffie, ander drankje en wat lekkers gezorgd. Bij de kraampjes van verschillende organisaties kunt u rondsnuffelen. U kunt vrij in en uitlopen van 19.30 tot 22.30 uur.

Als u meer wilt weten over het Christelijk geloof dan bent u ook welkom op de Alpha cursus die start op dinsdag 11 april. Meer info daarover kunt u verkrijgen door te mailen naar alpha@deburchtsleeuwijk.nl.