ZVDO’74 wint in Schijndel

27 maart 2023, 20:27


Sport Nieuws

ANDEL – Op zaterdag 25 maart hebben de heren van ZVDO’74 uit Andel tegen SWNZ gespeeld in Schijndel.

In dit bad heeft voor zover men weet ZVDO’74 nog nooit gewonnen. Het eerste doelpunt gaf echter hoop. Deze was voor de bezoekende ploeg. SWNZ sloeg terug en de eerste periode werd afgesloten met 2-2. De tweede periode verliep redelijk hetzelfde. Dusdanig hetzelfde dat beide ploegen weer twee keer konden scoren. 4-4 gaf nog geen zekerheid op winst.

De derde periode veranderde dat Arie Stuij, Mathé van Noorloos en Emiel Goedel wisten te scoren. SWNZ niet. De vierde periode barstte ZVDO’74 helemaal los. Casper Robertus en Jelle Sterkenburg konden beide het net vinden. Mathé van Noorloos scoorde zijn zesde doelpunt en dat was tevens de laatste van de wedstrijd. Het werd 5-12. Een mooie zege voor ZVDO’74.