KNS ontmoet Zangwerkplaats en organist

22 maart 2023, 19:04


Regio Info

WOUDRICHEM – Op zaterdagavond 13 mei om 20.00 uur organiseert Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd een uniek concert. In de Martinuskerk in Woudrichem is een prachtige samenwerking tussen de harmonie, het koor uit Gorinchem en organist Harm de Nooij.

Harm de Nooij is in Woudrichem geen onbekende. Inmiddels gepensioneerd, maar in zijn werkzame leven fulltime bezig met muziek. Nog altijd is hij vaste organist tijdens de kerkdiensten van de Hervormde Gemeente in Woudrichem. Daarnaast leidde hij verschillende koren, gaf hij orgelles en gaf hij vele orgelconcerten. De Zangwerkplaats uit Gorinchem is een zeer gevarieerd koor. Onder leiding van Helga Buitelaar geven zij regelmatig concerten met een gevarieerd repertoire.

Op 13 mei zal de Zangwerkplaats samen met KNS optreden, maar het koor is uiteraard ook alleen te beluisteren. Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd heeft haar sporen inmiddels wel verdiend. In het verleden werden prachtige concerten gegeven met hele verschillende thema’s. Van klassiek tot pop, van Proms tot gala. Kaarten kosten in de online voorverkoop € 7,50. U kunt ze bestellen via www.kunstnastrijd.nl.