Event voor Werkend Altena op Fort Altena

22 maart 2023, 18:52


Regio Info

WERKENDAM – Altena krijgt een heus ‘career event’. Op woensdag 29 maart wordt het gehouden op Fort Altena en de animo onder bedrijven in de regio om deel te nemen is groter dan verwacht.

WerkendAltena is bedoeld om scholieren en werkzoekenden bekend te maken met de variëteit aan bedrijven die in Altena gevestigd zijn. 33 bedrijven hebben zich daarvoor gemeld en daarmee is het event vol. Het biedt bezoekers straks een breed beeld van verschillende sectoren: van de agrarische sector, maritieme techniek en personele dienstverlening, tot bouwbedrijven, transporteurs en voedselproducenten.

De bedrijven laten ook iets zien van hun werkzaamheden, wat zal zorgen voor de nodige interactie. Bezoekers kunnen woensdag 29 maart de hele dag terecht, van 10.00 uur tot 19.00 uur. Aanmelden voor het career event is niet nodig.