Bach is jarig!

15 maart 2023, 20:08


Regio Info

WIJK EN AALBURG – De traditie wordt weer in ere hersteld. Al een aantal jaar werd in het Oude Kerkje van Aalburg de verjaardag van de Duitse componist Johann Sebastiaan Bach gevierd.

En dit is een mooi moment om de ambitie van het kerkje, om culturele ontmoetingsplaats te zijn, weer op te pakken. Men wil de verjaardag van Bach vieren in de vorm van een open podium. Het concert wordt gegeven door amateur musici die allemaal muziek van Bach spelen.

Inmiddels is de lijst met instrumenten mooi aan het groeien: accordeon, blokfluitensemble, gitaar, klarinet, dwarsfluit, hobo, fagot, piano, orgel en zang. De muziek wordt afgewisseld door een aantal gedichten die over Bach zijn geschreven. Om het concert in ontspannen sfeer zo toegankelijk mogelijk te maken, kiest men deze keer voor een collecte en een kleine bijdrage voor de consumpties. De opbrengst is voor de in stand houding van de oude kerk van Aalburg. U bent welkom bij dit verjaardagsconcert van Bach op dinsdag 21 maart 2023 vanaf 19.30 uur in het Oude Kerkje van Aalburg in Wijk en Aalburg.