‘Altena Draait Door’ met Piet Hartman op Altena TV

15 maart 2023, 21:02


Regio Info

ALTENA – Na de biodiverse Vogelkijkhut komt Altena TV met een nieuwe serie: Altena Draait Door. Presentator Piet Hartman werpt een blik in de polder die heel wat te bieden heeft en volop in ontwikkeling is.

De gesprekken duren een half uur en zijn dagelijks te zien. Voor de camera verschijnen: wereldfietser Rinus Verhoeven; de biologische boeren Christian van Winden en Saskia Kemmere van de Bloemplaathoeve; Herman en Mieke van den Heuvel van kaasboerderij De Lange Hoeve; topman Arjens van Gammeren van Quasar Holland; ceo Ewout van Wijk van de E. van Wijk Group; de directors Cees van Wendel de Joode en Marco van Driel van TMS Werkendam; wethouder Shah Sheikkariem.

Altena Draait Door kan bekeken worden op onder meer Ziggo, KPN en YouTube.