Altena Sport Awards: nominatie voor bijzondere sportprestaties in 2022

14 maart 2023, 18:24


Sport Nieuws

ALTENA – Sportraad Altena reikt ook dit jaar prijzen uit voor bijzondere prestaties in 2022 op het gebied van sport.

Het doel is om sportieve prestaties te erkennen, omdat deze inspirerend werken voor anderen. Alle inwoners van Altena mogen vanaf nu een sporter, sportploeg of sportvrijwilliger voordragen voor een award. Er zijn vier verschillende categorieën waarin de voorgedragen personen kunnen worden onderverdeeld. Zo is er een award voor een individuele sporter óf sporter die deel uitmaakt van een team van 17 jaar of ouder, een individuele sporter of jeugdteam tot maximaal 18 jaar, een sportploeg, en een vrijwilliger van een sportorganisatie, club, vereniging of evenement.

Draag de sportvoorbeelden aan vóór 1 april 2023. De jury bepaalt de winnaars van de prestigieuze prijs. De uitreiking zal na eind april plaatsvinden.