Kom naar Altena’s Isolatie Gesprek

12 maart 2023, 12:11


Regio Info

HANK – Of u uw woning nu isoleert om te besparen, voor meer comfort of uit overtuiging, isoleren is altijd een goed idee. De gemeente hoort graag van u als woningeigenaar hoe we u daarbij kunnen helpen. Daarom nodigt gemeente Altena u uit voor Altena’s Isolatiegesprek.

De gesprekken vinden plaats op 11 locaties in Altena en 1 keer online. Het eerste gesprek is op maandag 20 maart in ’t Uivernest in Hank. De avond begint om 19.30 uur. U krijgt dan tips van een isolatie-expert. Door middel van stellingen bepalen we samen wat wel en wat niet te doen om het isoleren van woningen in Altena te versnellen.

Tot eind mei vinden er nog gesprekken plaats in Woudrichem, Nieuwendijk, Almkerk, Wijk en Aalburg, Dussen, Genderen, Giessen, Andel, Sleeuwijk en Werkendam. De data daarvoor volgen nog. Hou de website gemeentealtena.nl hiervoor in de gaten.

 

Kom naar Altena’s Isolatie Gesprek