Landelijke Opschoondag in Woudrichem

11 maart 2023, 17:15


Regio Info

WOUDRICHEM – Op zaterdag 18 maart doen meer dan 500 Zappers van Altena mee aan de Landelijke Opschoondag, alsmede de leden van Progressief Altena en heel veel leden van allerlei verenigingen. Zoals elk jaar doen ‘de Vrienden van het Woerkumse Strandje’ mee.

Samen schoonmaken geeft plezier en voldoening. Allereerst is het de bedoeling dat de strandjes in Woudrichem worden schoongemaakt en als er genoeg mensen zijn is een stuk van het Gors aan de beurt. Komen er nóg meer mensen, dan worden straten in de vesting en in de nieuwere wijken schoongemaakt.

De gelederen verzamelen zich om 10.00 uur bij de ingang van camping de Mosterdpot aan de Stadshaven in Woudrichem. Daar staan ze klaar met groene vuilniszakken, ringen, grijpstokken, hesjes en handschoenen. Na afloop worden de zakken opgehaald door de gemeente, die tevens trakteert op een frietje en een drankje. Aanmelden kan bij Jos Korthout, Landpoortstraat 29, 4285 AR Woudrichem, j.a.m.korthout@planet.nl of 06-28471993.