Voltena speelt voor Villa Frappant

8 maart 2023, 20:47


Sport Nieuws

WERKENDAM – Afgelopen zondag wist Team Voltena een mooie overwinning te boeken. De lastige uitwedstrijd in Apeldoorn tegen Draisma Dynamo Dames 1 werd met 3-1 gewonnen.

Op zaterdag 11 maart speelt Team Voltena Dames 1 de eredivisiewedstrijd tegen de dames van Arbo Rotterdam/Fast. Deze wedstrijd staat in het teken van Villa Frappant. De onderneming die Team Voltena Dames 1 sponsort stelt de ruimte op hun shirts graag beschikbaar aan dit mooie doel. Villa Frappant ondersteunt gezinnen met een kind met een beperking. Zij ontzorgen ouders, lossen problemen op en bieden nieuwe mogelijkheden.

De opkomst van de spelers zal spectaculair zijn. De gehele crew van het radioprogramma A-FM Weekendsport van Radio A-FM zal aanwezig zijn om te zorgen voor het commentaar in de zaal en bij de livestream. De wedstrijd begint om 19.00 uur in sporthal De Crosser in Werkendam.