Event voor Werkend Altena op Fort Altena

8 maart 2023, 20:34


Regio Info

WERKENDAM – Het event voor werkend Altena vindt plaats op 29 maart bij Fort Altena in Werkendam.

Voor iedereen die graag in contact komt met potentiële werkgevers van Altena is dit een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier te netwerken. Ben je op zoek naar een bijbaantje, je eerste werkgever of al wat langer op de arbeidsmarkt actief en wil je je opties verkennen? Dan is dit echt iets voor jou.

Op woensdag 29 maart 2023 kun je tussen 10.00 en 19.00 uur binnenlopen. Je hoeft je niet aan te melden van tevoren. Benieuwd wie er vertegenwoordigd zijn? Neem eens een kijkje op de socials van Werkend Altena en de website: www.altenawerkt.info. Ben je werkgever en wil jij ook graag het podium pakken? Meld je dan snel aan op de website. Hier vind je ook meer informatie over het event.