Cursus Omgaan met Dementie voor mantelzorgers

8 maart 2023, 20:30


Regio Info

ALMKERK – Als mantelzorger kunt u in uw directe omgeving te maken hebben met dementie. Het ziektebeeld is complex en vraagt om een voortdurend aanpassen.

In deze cursus ‘Omgaan met Dementie voor mantelzorgers’ wordt aandacht besteed aan hoe om te gaan met iemand met dementie. Wat werkt en wat werkt niet? Naast een stuk kennis is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Er wordt vooral naar het gehele vraagstuk gekeken vanuit u als mantelzorger.

De cursus wordt gegeven door Mitzy de Groot in Het Verlaat, ‘t Verlaat 1 te Almkerk. De avonden duren van 19.30 tot 21.30 uur en worden gegeven op 20 maart, 27 maart, 3 april, 24 april en 22 mei. Heeft u interesse? Geef u dan bij op via mantelzorg@trema.org. Er is een maximum van 10 deelnemers.