Reinier Sonneveld in Nieuwendijk

3 maart 2023, 09:40


Regio Info

NIEUWENDIJK – Schrijver/bedenker Reinier Sonneveld is vrijdag 10 maart in De Inloop bij de gereformeerde kerk van Nieuwendijk.

Hij praat over het thema: ‘Hoe koester je de belangrijke dingen in het leven en hoe houd je je idealen vol in deze tijd’. Sonneveld vraagt zich af hoe u bij kunt dragen, hoe u omgaat met schuldgevoel, wanneer iets genoeg is. Reinier Sonneveld werkt regelmatig mee aan opvallende, innovatieve projecten die het christelijke geloof proberen te vernieuwen. Hij ontwikkelde ondermeer de glossy Jezus! en het magazine Lazarus. Daarnaast schrijft hij boeken, maar ook kinderliedjes.

De avond begint om 20.00 uur. Deuren zijn open vanaf 19.30 uur. Er is geen entree. Aanmelden is niet verplicht, wel fijn, via samengeloven@gknieuwendijk.nl.