Inge van Dijk en Tanja van de Ven bezoeken speciale verkiezingsavond van CDA Altena

3 maart 2023, 09:46


Regio Info

ALMKERK – Op vrijdagavond 10 maart organiseert CDA Altena een speciale verkiezingsavond waarbij tweede kamerlid Inge van Dijk en Tanja van de Ven aanwezig zullen zijn.

Deze avond komen verschillende thema’s aan bod, waaronder het verenigingsleven en de landbouw. Deze onderwerpen zijn in Altena erg actueel en er zal dan ook veel interactie plaatsvinden door met elkaar in gesprek te gaan. Ook zullen Hannie Visser-Kieboom (3e plaats waterschap), Josien Boll (17e plaats waterschap), Jade Buchholtz (16e plaats provincie) en Jannick Pelle (33e plaats provincie) allemaal aan het woord komen om toe te lichten wat zij belangrijk vinden de komende 4 jaar.

Iedereen uit Altena is uitgenodigd om 20.00 in Almkerk op locatie Almkreek, Hoekje 7B te Almkerk.