Twee jonge gezichten uit Altena op provinciale kieslijst CDA

22 februari 2023, 08:31


Lokaal Nieuws

ALTENA – Op 15 maart hebben de inwoners van Altena de kans om te stemmen op twee jongeren uit hun gemeente: Jade Buchholtz en Jannick Pelle.

Jade, 23 jaar en woonachtig in Sleeuwijk, staat op de 16e plek op de kieslijst, terwijl Jannick, 28 jaar en woonachtig in Andel, op plaats 33 van de lijst staat. Jade is blij dat ze Altena mag vertegenwoordigen op de kieslijst. Ze zet zich in voor goede OV-verbindingen, eerlijke woningbouw en kansenontwikkeling voor jongeren in de gemeente. Verder wil ze ervoor zorgen dat Brabanders zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Jannick, eigenaar van een landbouwmechanisatiebedrijf in het zuiden van Brabant, zet zich in voor een sterke landbouwsector. Hij pleit voor een duidelijke politieke lijn, innovatie en samenwerking met de sector om met een beter verdienmodel uit de crisis te komen. Jannick vindt het belangrijk dat de landbouwsector hetzelfde behandeld wordt als andere sectoren en dat er een eerlijk toekomstperspectief wordt geboden. Jade en Jannick hopen dat ze hun mentaliteit uit Altena kunnen doorgeven aan hun fractie in ’s-Hertogenbosch.