Brassband Kunst en Vriendschap te gast bij Brassband Schoonhoven

21 februari 2023, 09:14


Regio Info

MEEUWEN/SCHOONHOVEN – Op zaterdag 4 maart in het Cultuurhuis te Krimpen a/d Lek zijn Brassband Kunst en Vriendschap en Brassband Schoonhoven te horen tijdens het concert met de titel ‘Music and Friends’ georganiseerd door Brassband Schoonhoven B.

De avond is een try-out concert voor Kunst en Vriendschap voor hun deelname aan het bondsconcours een week later op 11 maart in Zutphen. Op 4 maart kunt u luisteren naar een gevarieerd programma: drie grote concertwerken, filmmuziek, gamemuziek en solisten. De orkesten staan onder leiding van respectievelijk Joop Nijholt en Henk van Loon.

De avond zal worden gepresenteerd door stand-up comedian Jacob Hiemstra. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van het Cultuurhuis: www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl. Voor meer informatie: www.brassbandkunstenvriendschap.nl.