Maaswaarden ouderenzorg, locatie Wijkestein, zoekt vrijwillige collega’s

20 februari 2023, 18:33


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Vindt u het leuk om een ontbijtje te verzorgen, een kop koffie rond te delen met een praatje erbij of mee te helpen bij een activiteit? Dan is een vrijwillige collega worden bij Maaswaarden ouderenzorg vast iets voor u.

In een ontspannen sfeer draagt u bij aan het welzijn van de bewoners. Er zijn veel mogelijkheden, te denken valt aan ontbijtjes verzorgen bij bewoners die dit zelf niet kunnen, de koffieronde in het verzorgingshuis op woensdagochtend van 8.00 tot 11.00 uur, meehelpen bij de frietavond in het restaurant op vrijdagavond van 16.30 tot 19.30 uur, koffie en thee verzorgen bij bewoners in het verzorgingshuis op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag of zondag van 17.30 tot 18.30 uur of meehelpen bij het ontbijt op afdeling de Haven (ouderen met dementie) en het koffiemoment op diverse ochtenden van 8.00 tot 10.30 uur.

Nieuwsgierig geworden of interesse? Neem dan contact op met Bert Noorloos, telefonisch via 0416-698400 of mail naar b.noorloos@maaswaarden.nl.