Biesboschzwemmers hebben ‘Sterke Spieren’

20 februari 2023, 18:38


Sport Nieuws

ANDEL – Afgelopen weken hebben de jongste leden van de Biesboschzwemmers tijdens de trainingen op zaterdag in Andel hard gewerkt aan hun spieren.

Tijdens de trainingen hebben de zwemmers gewerkt aan de spierkracht. Afhankelijk van het niveau en de leeftijd van de zwemmers is er gewerkt aan het doen van koprollen achterover, stoeltje zitten tegen de muur, lang eggbeaten, met een pullboy zwemmen, ver in het water springen, met een bal pionnen van de kant gooien, een sneeuwengel maken en buikspieroefeningen doen.

Tijdens het diplomazwemmen, maar tussentijds tijdens de trainingen, is er gekeken of de zwemmers het goed deden en dit bleek zo het geval te zijn. De komende periode zullen de zwemmers aan het volgende certificaat werken en tijdens de laatste training in Andel zal er weer getoetst worden.