Lachende gezichten tijdens de doe-middag van het Altena College

17 februari 2023, 17:55


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – ‘Ik zie hier alleen maar lachende gezichten!’ Een moeder van een achtstegroeper wordt zelf ook blij van alle enthousiaste leerlingen na afloop van de Altena Experience: de doe-middag voor groep 7 en 8.

Ook de docenten van het Altena Collega hebben genoten van het enthousiasme van de leerlingen. Docent beeldende vorming Dirna Boll postte op de instagrampagina ‘altenacollegekunst’ met trots foto’s van de prachtige kunstwerken, die de leerlingen tijdens de Experience Creatief gemaakt hebben. Tijdens de doe-middag Altena Experience is er voor ieder wat wils. Of je nu technisch bent, creatief, sportief of juist alles wilt weten over de wereld van vroeger en nu: het zit er allemaal in.

Conrector Hilde van Haaften kijkt terug op een ontzettend leuke doe-middag: ‘Het leuke van deze doe-middag is dat leerlingen kunnen kiezen voor de Experience die het dichtst bij hun interesse ligt, maar ook kennismaken met andere vakken die je krijgt als brugklasser of tweedeklasser. We hopen dat de leerlingen hebben ervaren hoe leuk het is om leerling op het Altena College te zijn’.

Het programma voor leerlingen van groep 7 en 8 is op de meeste middelbare scholen bijna afgelopen en de achtstegroepers gaan zich nu richten op het inschrijven bij hun nieuwe school. Het Altena College organiseert inschrijfdagen -met inloop op een tijdstip naar keuze- op dinsdag 14 maart (18.00-20.00u) en woensdag 15 maart (16.00-20.00u). Kijk voor meer informatie op onze website www.altenacollege.nl