Café ’t Hoekske in Woudrichem heet voortaan Corrie’s Hoekske

17 februari 2023, 17:40


Lokaal Nieuws

WOUDRICHEM – Café ’t Hoekske in Woudrichem heeft een nieuwe uitbaatster in de persoon van Corrie van der Ven uit Brakel.

De naam van het café wordt omgedoopt tot Corrie’s Hoekske. Het café is niet alleen bekend in de vesting, maar ook bekend als stamcafé uit de tv-serie Dokter Tinus. Het café stond ruim een jaar te koop, nadat de vorige eigenaren Wim en Angèle Versteeg aangaven vanwege gezondheidsredenen te willen stoppen. Corrie van der Ven was hun vaste hulp in de zomer van 2022 en tekende vorige week het huurcontract.

Corrie’s Hoekske blijft een bruin café, maar de nieuwe uitbaatster wil wel een kleine lunchkaart gaan bieden. Het interieur is deels vernieuwd, maar Corrie is nog bezig met de inrichting. Zodra alle vergunningen binnen zijn, gaan de deuren open.