XGP Tribute-night in Xinix

14 februari 2023, 18:41


Regio Info

NIEUWENDIJK – Vrijdagavond 24 februari organiseert de XGP weer de jaarlijkse tribute-night in Xinix. Deze avond treden er drie bands op.

Op het moment dat de deuren van Xinix geopend zijn, worden bezoekers meegenomen naar de late 50’s. Fred Lincoln ‘Link’ Wray was een Amerikaanse rock-‘n-roll-gitarist en wat voor één. GRUMBLE zal dan ook een tribute aan hem brengen, die hij verdiend. Na deze instrumentale surfrock is het tijd om met de BRAMONES een tribute te brengen aan één van de meest invloedrijke punkrockbands van de geschiedenis. Het eenvoudige one-two-three-four is een mooie samenvatting van de tomeloze punk die de vier broertjes Ramone de wereld schonken. Het Noord-Brabantse kwartet Leeky, Marky, Baksy en Berty zullen het hippiefestival doen vergeten, XGP is de geëigende plek.

Als afsluiter mag de organisatie niemand minder dan de bebaarde mannen van ZZ TOP op het podium verwelkomen. Na een onvergetelijk optreden op het hippiefestival, zullen THE GOODMAN er voor zorgen dat bezoekers deze avond als een Sharp Dressed Man gaat verlaten. Xinix gaat vrijdagavond om 20.30 uur open. Entreeprijzen: leden € 6,00, voorverkoop € 8,00 en kassaverkoop € 10,00. Meer info: www.xinix.nl.