Vervolgcursus bridge start 2 maart

8 februari 2023, 21:51


Regio Info

WOUDRICHEM – Vorig jaar zijn twaalf cursisten gestart met een beginnerscursus bridge. Zij zijn enthousiast over hetgeen ze hebben geleerd en de wijze waarop de docent hen de theorie en vaardigheden liet inzien.

De analyse van de te spelen spellen doet ervaren hoe mooi en interessant bridge kan zijn. Verder ontwikkelen kan binnenkort bij Bridgeclub Altena op het Rondeel in Woudrichem. Deelnemers moeten beschikken over de basisvaardigheden en ervaring hebben opgedaan in competitieverband of huiskamerbridge. Naast deelnemen en het verbeteren van de bridgevaardigheden, biedt het de gelegenheid nieuwe mensen te ontmoeten en te spelen in een ontspannende omgeving. Docent Ryks de Jong is een ervaren en bevoegd bridgedocent. De vervolgcursus beslaat zo’n dertien weken met 2,5 uur les per dagdeel. Een les is opgebouwd uit een uur instructie, pauze en het spelen. De eerste lessen staan gepland in maart en april en het vervolg in september tot en met november.

Individuele aanmelding of in paren is mogelijk, via bcaltena@kpnmail onder vermelding van ‘cursus’. De kosten voor de cursus bedragen € 125,- en is vooraf te voldoen. Consumpties tijdens de lessen zijn voor eigen rekening. De aanschaf van het cursusboek ‘Bridge in een flits, deel 2′ bedraagt zo’n € 13,-. Voor meer informatie kunt u bellen met Jisk Veenstra op 06-13025450.