Werken aan uw loopbaan bij Bibliotheek CultuurPuntAltena

7 februari 2023, 15:13


Regio Info

WOUDRICHEM – In 2023 organiseert de Bibliotheek CultuurPuntAltena samen met Yokoso HR elke maand verschillende activiteiten voor mensen die willen werken aan hun loopbaan of op zoek zijn naar een (andere) baan.

Elke maand staat een ander onderwerp centraal. Zo leert u bijvoorbeeld een motivatiebrief schrijven, brengt u uw netwerk in kaart en zijn er speeddates met werkgevers. De bijeenkomsten zijn speciaal voor de inwoners van Altena. De toegang is gratis, aanmelden is wel nodig.

Na afloop gaat u naar huis met praktische tips. Daarnaast ontvangt u aanvullende informatie over online cursussen van de Bibliotheek die aansluiten bij de bijeenkomsten. Zo kunt u thuis uzelf nog verder verdiepen in het onderwerp. Een overzicht van alle bijeenkomsten met datums en locaties vindt u op bibliotheekaltena.nl/loopbaan.