De HartenBus gaat de weg op

7 februari 2023, 18:07


Regio Info

GIESSEN – Voor het eerst gaat de HartenBus inwoners van Altena op warme wijze vervoeren naar de HartenJager in Giessen.

Dankzij heel veel giften van kerken, bedrijven, scholen en particulieren is de bus in ruim een jaar tijd bij elkaar gespaard en werd de droom van Nicolette van Andel van de HartenBrigade werkelijkheid: het liefdevol ophalen en weer thuisbrengen van inwoners die een drempel ervaren op het gebied van vervoer.

Het HartenTeam heeft van 13 tot en met 18 februari allerlei gezellige activiteiten op de planning staan, zoals sjoelen en een Altena-quiz. Ook worden er allerlei maaltijden voorgeschoteld. Bent of kent u iemand die samen met anderen wil genieten van lekker eten en feestelijke activiteiten, meld u dan aan via info@dehartenbrigade.nl of 06-38694800.