Zesde editie Goede Doelen Actie brengt 5.000 euro aan ondersteuning

31 januari 2023, 18:31


Lokaal Nieuws

GENDEREN/GIESSEN – Bij verpakkingsproducent Oerlemans Plastics is via een goede doelen evenement € 5.000,- verdeeld over drie goede doelen in de gemeente Altena. Eind 2022 schreven 11 doelen zich in voor de jaarlijkse Goede Doelen actie.

Alle doelen hebben een brede maatschappelijke impact in de regionale samenleving. Johan Kranenbroek, Managing Director: “Als één van de grotere werkgevers in Altena willen we ook de lokale goede doelen een steun in de rug geven. Iets terugdoen voor het werkgebied waarin je actief bent, is voor ons een mooie manier om een bijdrage te leveren.” De personeelsleden van Oerlemans Plastics hebben hun stem uitgebracht op de ingestuurde initiatieven. Na het tellen van alle stemmen is de volgende uitslag ontstaan: Voedselbank Altena is de winnaar van 2.500 euro. Stichting Vakantieweek Gehandicapten ontvangt 1.500 euro. Stichting Sport en Spel is de winnaar van 1.000 euro. 

Als regionaal werkgever heeft Oerlemans Plastics ervoor gekozen om in de gemeente Altena jaarlijks goede doelen te steunen met een donatie. De eigen medewerkers mogen jaarlijks hun stem uitbrengen op de ingediende goede doelen. De goede doelen in de regio Altena hebben zich eind vorig jaar aan kunnen melden na een oproep via de lokale media. Vervolgens heeft het personeel hun stem uitgebracht op de ingezonden thema’s. De doelen met de meeste stemmen komen in volgorde van aantal stemmen in aanmerking voor een geldbedrag.