Open dag vmbo Schans groot succes

30 januari 2023, 20:16


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Op vrijdag 27 januari organiseerde vmbo Schans in Sleeuwijk een Open dag voor leerlingen van de basisschool en hun ouders/verzorgers.

Tijdens de Open dag waren alle lokalen geopend en konden toekomstige brugklasleerlingen leuke activiteiten doen. Enthousiaste docenten en (oud)leerlingen van Schans stonden bezoekers te woord. Het schoolplein was ingericht als winterse ontmoetingsplek, inclusief schaatsbaan en koek en zopie. De belangrijkste kernwaarden van Schans, gezellig, samen en oog voor elkaar kwamen tijdens de Open dag goed tot uiting, bleek ook wel uit de enthousiaste reacties van bezoekers.

En dat zullen leerlingen ook ervaren tijdens de twee Doemiddagen die de school nog organiseert in februari. Op 10 februari vindt er een Doemiddag Zorg en Welzijn (grootkeuken en beautysalon) plaats en 22 februari staat in het teken van Talenttijd, een nieuw vak waarbij leerlingen hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Aanmelden voor deze Doemiddagen kan via de website van Schans, https://schans.cvo-av.nl.