Mogelijk nieuwe ondernemersvereniging in Werkendam

30 januari 2023, 20:33


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Werkendam krijgt mogelijk een nieuwe ondernemersvereniging.

Het idee is dat de huidige ondernemersvereniging Bruine Kilhaven opgaat in de nieuwe Ondernemersvereniging Businesspark Werkendam en dat deze de belangen gaat behartigen van alle ondernemers in Werkendam. Volgens initiatiefnemers Job Verschoor en Arie den Dekker staat er een aantal zaken op de planning die voor alle ondernemers belangrijk zijn.

De twee noemen als voorbeeld het verminderen van de filevorming in de spits op de Dijkgraaf Den Dekkerweg, de toekomstige ontsluitingen van Werkendam, het monitoren van de verkeersveiligheid op het industrieterrein en het verbeteren van het vestigingsklimaat. De gemeente Altena ziet het plan zitten en heeft geld beschikbaar gesteld om de Ondernemersvereniging Businesspark Werkendam op te kunnen zetten.