Extra voorstellingen Toneelvereniging Juliana over ‘Drie kriminele zusters’

30 januari 2023, 20:14


Regio Info

UITWIJK – Wegens grote belangstelling voor het toneelstuk ‘Drie kriminele zusters’ zijn de kaarten voor de eerste vier voorstellingen uitverkocht. Daarom is besloten om twee extra opvoeringen toe te voegen op 3 en 4 maart.

Drie vrijgezelle zusters verhuizen van het platteland naar een flatwoning in de grote stad. Froukje Dingelmans geniet van haar AOW en haar beide jongere zusters vinden een baantje als werkster. Dit moet voor een mooi zorgeloos leventje leiden. Opa had geen zin in een verhuizing maar wilde absoluut niet naar een bejaardenhuis, dus hij verhuisde mee naar de stad. Om het leven toch wat stadser te maken komt Froukje met een voorstel en uitgewerkt plan op de proppen. Door hem zien de dames de celdeur plotseling open gaan.

De extra voorstellingen vinden plaats in de Hoogt op 3 en 4 maart, aanvang 19.30 uur. Kaarten voor deze voorstellingen zijn op maandag, dinsdag en woensdag tussen 16.00 en 19.00 uur te bestellen bij Elza van Bergeijk op tel. 06-5143 7050. Kaarten dienen afgehaald te worden vanaf 7 februari in de Hoogt te Uitwijk.