Boekenverkoop bij de bibliotheek

29 januari 2023, 14:06


Regio Info

WOUDRICHEM – De bibliotheek ruimt op. Iedere laatste vrijdagavond van de maand verkoopt men tweede kans boeken die uit de collectie gaan. Zit er iets voor u bij?

Een bibliotheekboek staat gemiddeld zo’n 10 jaar in de kast. Men haalt boeken uit de kast om een aantal redenen. Dat kan zijn omdat boeken verouderen, minder worden uitgeleend of slijten. Gemiddeld wordt er jaarlijks ongeveer 10% van de collectie afgeschreven. De boeken die men voor de verkoop aanbiedt zijn nog goed genoeg voor een tweede ronde.

Er zijn jeugdboeken, romans en informatieve boeken te koop voor kleine prijsjes. De Boekenverkoop is ook voor niet-leden van de bibliotheek. U bent welkom op vrijdagavond 24 februari tussen 18.00 en 20.00 uur in de vestiging in De Werf te Woudrichem.