ZVDO’74 boekt in laatste seconde winst

24 januari 2023, 08:02


Sport Nieuws

ANDEL – Afgelopen zaterdag hebben de heren van ZVDO’74 uit Andel tegen Waterpolo West-Brabant gespeeld.

De bal werd door pupil van de week Benjamin van der Meer in het water gegooid. De eerste periode eindigde in een spannende 2-2. De tweede periode was het flink aanpoten voor beide teams. De eerste helft eindigde met 3-4. De derde periode kwam ZVDO’74 vaak dichtbij of gelijk, maar daar voorbij niet. De vierde periode ging met 6-7 in.

Heen en weer werd er gescoord. Met nog 20 seconden te spelen maakte de thuisploeg 10-10. Balbezit was voor de gastploeg, maar moesten deze afstaan na een overtreding. Jan-Willem Vaneker bedacht zich geen seconde en smeet de bal snel in het doel van de tegenstander. En dit in de laatste seconde. De wedstrijd werd met 11-10 afgesloten.