Gemeente Altena heeft plannen voor vrijliggend recreatief fietspad bij Hank

20 januari 2023, 17:14


Lokaal Nieuws

HANK – De gemeente Altena is van plan een vrijliggend recreatief fietspad aan te leggen vanaf de Buitendijk in Hank naar de Vissershang in de Biesbosch.

De aanleg van het fietspad is één van de projecten uit de Verkeersvisie Hank. Hiermee werkt de gemeente verder aan een leefbaar en verkeersveilig dorp. Om tot een plan voor het fietspad te komen, start de gemeente een veldonderzoek en wordt de mening van de inwoners gevraagd. Na het veldonderzoek en het ophalen van de mening van inwoners ontwerpt een ingenieursbureau enkele varianten. Deze varianten worden in het voorjaar gedeeld op een informatieavond.

Aanwonenden en perceeleigenaren ontvangen hiervoor een uitnodiging per brief. Via de website www.gemeentealtena.nl/fietspadnathalsweg kan een reactie worden gegeven op de plannen.