Vereniging Ouderen Vervoer Aalburg zoekt coördinator

17 januari 2023, 17:20


Regio Info

WIJK EN AALBURG – De Vereniging Ouderenvervoer is een organisatie die geheel bestaat uit vrijwilligers, van bestuur tot en met de chauffeurs.

De VOV bezit een aantal bussen die zijn uitgerust met een lift om ook ouderen en gehandicapten in een rolstoel te vervoeren. De VOV doet dit voor diverse aangesloten verenigingen uit de omgeving. Een hele belangrijke rol binnen de VOV is de rol van de coördinator. De coördinator plant o.a. de ritten, instrueert de chauffeurs en zorgt dat het materiaal in orde blijft.

Op dit moment is men bij de VOV dringend op zoek naar een nieuwe coördinator die deze taken op zich wil nemen. Voor deze taken ontvangt men een passende onkostenvergoeding. Mocht er iemand zijn die affiniteit heeft met regelen en coördineren dan kan hij of zij contact opnemen met dhr. P. van den Hoven, 0416-698486 of mailen naar: vov.wijkenaalburg@gmail.com.