Nieuwjaarsconcert KNS met bijzonder thema!

17 januari 2023, 17:26


Regio Info

WOUDRICHEM – Op zaterdag 21 januari organiseert Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd een nieuwjaarsconcert. Tijdens dit concert nemen het opleidingsorkest en het harmonieorkest u mee op een muzikale reis om de wereld.

Gezagvoerder Jan Nellestijn en co-piloot Sterre van Wijgerden navigeren de orkesten door de avond heen. Afgelopen zomer nam de dirigent van zowel het opleidings- als het harmonieorkest, Olaf Baeke afscheid van Kunst Na Strijd. De vereniging moest dus op zoek naar waardige vervanging. En deze hebben zij gevonden. Sterre van Wijgerden leidt sinds september met heel veel plezier en enthousiasme het opleidingsorkest. Zij zullen tijdens het concert 4 werkjes voor u spelen.

Jan Nellestijn werd in november aangesteld als dirigent van het harmonieorkest. In de weken die volgden, stoomde hij op inspirerende wijze maar vooral gezellige manier het orkest klaar voor dit concert van aanstaande zaterdag. De leden hebben er dan ook veel zin in om aan het publiek te laten horen wat zij hebben voorbereid. Het concert begint om 20.00 uur en vindt plaats in ’t Rondeel te Woudrichem. Toegang is gratis. Reist u samen met Kunst Na Strijd mee de wereld rond?